måndag 14 januari 2013

Sandor/Ida v. 3

Ida och Sandor har skrivit en massa mejl till varandra, Sandros föräldrar börjar bli oroliga, ingen vet ju ifall Ida är fejk eller inte. 


Detta har hänt: Sandor hatar sitt liv, han är udda och utanför i skolan och ingen verkar gilla honom, en kväll sätter han sig på en chattsida och undrar ifall det är någon som har lust att chatta med honom, svaren han får är bara "Skaffa dig en vän". Han stängde ner datorn med orden som inte vill försvinna ur ögonen. En dag så undrar Valle ifall inte Sandor vill börja i fotboll efter att dom hade spelat i skolan, Sandor tvekar, detta är nog bara något lurt från Valles sida. Just precis, sätta Sandor på plats, Sandor satsar på dansen istället.
Ida hatar sitt liv, hennes mamma är sjuk och dessutom har hon träffat en kille på festen som sätter sig som en igel, hon gick in på en chattsida och träffade Sandor där, en ensam själ som verkar vilja ha en vän, dom börjar skriva med varandra. Ida skriver om hur missförstådd hon är, hon har inte hittat sig själv, alla tror att hon är en peson som hon egentligen inte är. Och saken blir ju inte precis bättre av att en som säger att hon är hennes bästa kompis går bakom ryggen och snackar skit om henne.
Hon ljuger för Sandor, hon är inte alls den där tjejen som super sig full och lever mitt i stockholm city. Hon bor på landet med 2 hästar.
Sandor ljuger, han har en tjej, han är inte oskuld.
Han går på fest, dricker och känner sig bättre, är elak mot en som faktiskt verkar vara hans vän.
Dom erkänner för varandra, dom hade ljugit, båda två.

Jag tycker boken är jättebra faktiskt, man sätts in i det som händer och jag känner faktiskt igen mig i vissa fall. Man an verkligen läsa och känna att det bara inte är än själv som tänker och tycker så om saker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar