fredag 8 februari 2013

Flyga drake v.6

Just nu i boken så har Amir vunnit en drakeflygartävling. Hassan springer efter den sista draken som dom hade skurit av snöret på, han lyckas få den och på vägen hem så blir han inträngd i en gränd av några som vill ha draken, han står där helt själv och vill inte lämna ifrån sig draken, han börjar kast sten mot dom när Amir dyker upp, han står skymd och ingen ser honom, han ser dom. Amir har två val, antingen springa där ifrån eller hoppa fram och försvara Hassan som Hassan alltid försvarar honom. Han springer, han är en fegis, Hassan är ändå bara deras tjänares son. Men precis hann han se Hassan bli våldtagen mitt framför ögonen på honom. Han vågar inget göra han springer, han springer för att han är en fegis.
Nu har det gått en tid, Amir och Hassan har inte snackat på jättelänge, Amir mår illa, han har lite dåligt samvete och försöker undvika Hassan varje dag.

http://sentry.nu/?id=354

jag valde denna artikeln för den handlar ju om vad som Hassan blev utsatt för, en kille blev våldsam och våldtog honom. Även fast det kanske inte var precis just så men nästan i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar